вторник, 9 апреля 2013 г.


Ми раді Вас повідомити про відкриття Kaplan Education Centre у Києві.


Українці мають змогу долучитися до світової традиції якісної та сучасної освіти.
В рамках заходів, присвячених відкриттю Kaplan в Україні, Ви матимете змогу відвідати відкрите заняття у центрі Kaplan та дізнатися більше про:
  • ·        систему та методику навчання Kaplan;
  • ·        навчальні ресурси Kaplan;
  • ·        можливості навчання в режимі online;
  • ·        університети Kaplan;
  • ·        курси Kaplan в інших країнах;
  • ·        підготовку до TOEFL, IELTS, GRE, GMAT, SAT разом із Kaplan.
Компанія Kaplan включає в себе різноманітні освітні заклади та пропонує безліч навчальних послуг, включаючи університети , курси підготовки до міжнародних стандартизованих тестів TOEFL, IELTS, GRE, GMAT, SAT, онлайн навчання.
Більше 40 міжнародних шкіл Kaplan розташовані в найбільших містах світу. На протязі декількох десятиліть жителі Нью Йорку, Лондону, Сіднею та інших центрів світової економіки, культури і освіти мають змогу навчатися за методикою підготовки Kaplan.
Демонстраційне заняття відбудеться 10 квітня о 19.30 за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького 16-22 (станція метро Театральна), офіс 904.
Всі учасники заняття зможуть отримати 40% знижки на оплату при бажанні продовжити навчання.
Для того, щоб взяти участь Вам потрібно зареєструватися, надіславши електронного листа на адресу kaplan.urkaine@gmail.com вказавши в темі «KAPLAN Презентація».
Для детальнішої інформації відвідуйте веб-сайт www.my-washingtonschool.com

понедельник, 8 апреля 2013 г.

TOEFL  є найпопулярнішим іспитом на знання англійської мови не лише в Північній  Америці, а й в усьому світі. Кожен університет міжнародного рівня приймає результати TOEFL іспиту та враховує його при зарахуванні студентів на навчання за  відповідною програмою. 

Наші курси підготовки до TOEFL екзамену допоможуть  Вам розвинути навички не лише у складанні тесту, але й дадуть можливість суттєво вдосконалити рівень володіння англійською мовою, що є безумовною запорукою успіху на іспиті. 




Розпочніть навчання зі Світовими Лідерами в підготовці до TOEFL тесту і побачите, як Ваш результат почне зростати!

Реєстрація на тест:
registration@toefl-kevin.com 
або за телефонами:

+38(044)360-58-90
+38(093)037-34-32
+38(097)039-18-32
+38(063)39-29-521
+38(099)20-72-731
+38(068)02-50-024

Що являють собою курси підготовки до TOEFL?

 Наші академічні курси TOEFL IBT готують Вас до складання іспиту TOEFL на високий бал, зосереджуючи Вашу увагу на стратегіях здачі тесту з концентрацією на побудові високорозвинутих навичок володіння англійською мовою, які є необхідними для досягнення бажаного результату. 
Структура кожного TOEFL курсу включає в себе секції по напрацюванню навичок читання, письма, аудіювання та говоріння, а також практики конкретних ситуацій та специфічних запитань даного екзамену, включаючи проходження безліч пробних симулятивних тестів. Крім цього, оскільки викладачі в наших центрах є виключно Носіями Мови, Ви маєте унікальну можливість прискорити удосконалення кожного з навиків у процесі відвідування ін-клас занять.
Курси, направлені на те, щоб Ви повністю звикли до середовища, в якому Ви будете складати іспит TOEFL , були впевнені в структурі тесту і звісно здобули бажаний рівень англійської мови.
Ці курси допоможуть Вам досягнути високих TOEFL результатів і в той же час підготують Вас до життя в умовах академічної програми університетів США, Канади, Європи, Австралії та будь-якої іншої країни, де викладання здійснюється англійською мовою.

 Kaplan програма буде вірним рішенням для Вас, якщо:

  • Ви хочете досягнути кращих балів на визнаних  міжнародних іспитах з оцінювання знань англійської мови як іноземної (TOEFL  IBT)
  • Ви хочете бути підготовленим до навчання в університеті  США, Канади, Австралії чи Європи
  • Ви хочете отримати користь від досвіду експертів та спеціально розроблених, на протязі декількох десятків років, навчальних програм компанії Kaplan, світового лідеру в сфері підготовки до  IBT TOEFL 
  • Ви хочете отримати доступ до наших ексклюзивних матеріалів курсу, які зосереджені на TOEFL  стратегії здачі тесту, а також вдосконалити знання академічної англійської мови
  • Ви хочете підвищити Ваші шанси на успіх, практикуючи професійно змодельовані випробувальні тести TOEFL IBT

Сертифікація

 В кінці курсу  Ви отримаєте Kaplan - сертифікат, який засвідчить Ваші досягненя, рівень мови і проходження  відповідного курсу.

Ми у соціальних мережах